Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
Arczi Asterix Maxim2020 (4421 niezalogowanych)

()
Początkujacy
Pati a to coś to wogole jest dziewczyna??? się zastanawiam szlak by że sie takie trepy tu znajdują!!
Ja radze zlewac paszteta i tyle
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Fighter1956
Niewiem co to za panienka, ale wlazla w moja galerie i zaczela pisac zebym sobie zrobila operacje plastyczna, ze ona nawet bez makijazu jest piekna. Wiem ze nie tylko mnie obrazala na tym portalu i zapewne kilka innych dziewczyn to poswiadczy. Panienka chyba ma obsesje na swoim punkcie, buhahahaha......
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Pati jak mogła to ja nie wiem. Kobieto ty jesteś aniołem według mnie.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Moim zdaniem to kolejny troll internetowy......Ignorowac...zablokowac...olac....nie reagowac
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Ajć tam, czasem warto odpuscic...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Zaś Karla wiecie co- to sóś o mongolskiej urodzie jest mniej interesujące niż moja pupa nawet kiedy zaniedbuje chwilowo golenie masaaaaaaakraaaaaaacjaaaa i ten kuźwa mongolski pasztet-faktycznie ma braki w umyśle-spowodowane zaprzestaniem podejżewam brania psychotropów ......masakracja jakaś
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
A wy znowu kogoś opisujecie na forum ... znowu żenada - każdy chyba widzi i może sam ocenić
Zgłoś wpis
17 Postów
Ewa z Raju
(Evunia)
Bywalec
Faktycznie, wypisz wymaluj only me.
Charakterek.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Trol internetowy hahah
No to jej teraz reklame kolego zrobiles
I obsesja bym tego nie nazwala, tylko raczej kompleksami
Niby o gustach sie nie dyskutuje ale moim zdaniem Ci ktorzy mowia ze jest piekna to tylko sobie jaja z niej robia...
Tak ogolnie to albo na demotywatory albo na mistrzow,
Pozdrawiam :*:*
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
dobry pomysł z tymi demotkami pobawie sie troszku i zrobie sobie jaja
Zgłoś wpis

Bliżej nas